charlottestankar.blogg.se

Hej och välkommen till min blogg! Jag är en kvinna som befinner mig mitt i livet. Är gift och har 2 döttrar som är på väg ut i vuxenlivet. Har tagit det modiga steget och bytt karriär "på äldre dar" och arbetar nu som sjuksköterska.

Skämskudde...

Publicerad 2013-09-30 21:52:25 i

Precis sett säsongsstarten av "Tonårsbossen". Arg, upprörd och skämmigt är bara några av alla ord som poppar upp i skallen efteråt.

Redan i ingressen blev jag rent ut sagt förbannad. Dottern, 18 år, ville köpa en ridhjälm för 2000 och blev irriterad på mamman som inte ville betala. Mamman gick till slut med på att betala halva och blir då kallad satkärring!!!! Det är INTE okej - någonsin! Herregud, hade något av mina barn sagt så vet jag inte vad jag gjort, jag hade definitivt INTE betalat någon ridhjälm i alla fall.
Längre fram i programmet vill mamman ha pengar till sig och pappan för de skulle fira 20-årig bröllopsdag. De ville ta en spaweekend, men dottern menade på att en middag kunde de få, men inget spa för "ni blir ändå inte snyggare"!!!

Fattar inte hur man vill ställa upp i ett sådant här program med sin familj och visa utåt hur fruktansvärt dåligt man uppfostrat sina barn! Släkt, vänner och klass- och arbetskamrater måste ju undra hur de är funtade...

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela