charlottestankar.blogg.se

Hej och välkommen till min blogg! Jag är en kvinna som befinner mig mitt i livet. Är gift och har 2 döttrar som är på väg ut i vuxenlivet. Har tagit det modiga steget och bytt karriär "på äldre dar" och arbetar nu som sjuksköterska.

Ullared.

Publicerad 2014-06-30 14:42:00 i Allmänt,

Så, då var denna jobbhelgen slut och i natt är det dags för nattpass igen, nummer 1/2.
Det var en ganska lugn kväll och jag känner efter dessa 3 pass att jag INTE längtar efter att börja jobba dag/kväll istället för natt. Då får jag hellre vara lite trött och sova lite dåligt perioder, men jag trivs bättre med de arbetsuppgifterna vi har på natten. Ska jag börja jobba dagtid så får det vara inom något annat, t ex kommun.

Gjorde en liten kille glad igår. Han var på besök hos en patient på avdelningen och ramlade och slog i huvudet och fick en rejäl bula i pannan. Det blödde inte, men han fick ändå ett plåster på och genaste kändes det lite bättre. När han dessutom fick en glass av mig, så gjorde det helt plötsligt inte ont alls. Plåster och glass - tänk om vi hade kunnat bota alla patienter så!

Ska snart köra in Nathalie till farfar och farmor i Göteborg. Hon ska åka med dem till Stockholm i några dagar och hoppas få gå på Hardrock Café och ABBA-museet.
Som uppladdning har vi varit i Ullared idag. Det var mycket bilar på parkeringen och vi befarade det värsta, MEN - ingen kö in, inget knuffande där inne och bara en före oss i kassan ut. Perfekt!

Dagens bästa köp: Halva priset gentemot apoteket. Hoppas nu bara den håller vad den lovar. Då bör jag ha babylena fötter inom kort!
Dessutom en kabin-/weekendväska. Går som handbagage på flyget och perfekt när man bara ska vara borta några dagar, som nu när Nathalie ska till huvudstaden.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela