charlottestankar.blogg.se

Hej och välkommen till min blogg! Jag är en kvinna som befinner mig mitt i livet. Är gift och har 2 döttrar som är på väg ut i vuxenlivet. Har tagit det modiga steget och bytt karriär "på äldre dar" och arbetar nu som sjuksköterska.

Ingen inspiration alls...

Publicerad 2015-03-02 10:39:00 i Allmänt,

Har tappat all lust för att blogga, känner att det blir mer och mer oinspirerade och tråkigare inlägg utan innehåll. Kommer göra mer sporadiska inlägg framöver - när/om jag känner att jag har något att komma med...

Känner mig hela tiden stressad över något, vet inte vad, men har liksom ett litet tryck över bröstet och känner en inre stress och nervositet över något, men vet inte vad. Måste försöka ta reda på vad detta beror på och vad jag ska göra åt det...

Jobbnatt 1/2 väntar och magsjukan härjar fortfarande på avdelningen. Det är några salar som är isolerade och jag ber till högre makter att mina kollegor "offrar" sig och tar hand om dessa patienter, så jag slipper.
Vill inte ta hand om dem, åka på det igen och dra hem det till familjen...

Thomas åker till Mora i slutet av veckan och ska åka stafettvasan, håller alla tummar jag har att allt går bra, att de får tur med vädret och att det är mycket snö.

Ja, det var allt för denna gången. So long!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela